Comenzile plasate pana in ora 13.00, de luni pana vineri, se livreaza in aceeasi zi!

1. Descrierea site-ului Buchetulzilei.ro si a serviciului Buchetulzilei:

Buchetulzilei.ro este un site de internet (website) al carui scop este sa ofere zilnic la vanzare membrilor sai buchete de flori.

Site-ul Buchetulzilei.ro este destinat persoanelor fizice: astfel doar o persoana fizica poate lansa pe acest site comenzi de flori.

Pentru mai mult de 2 buchete livrate in Bucuresti costul transportului este Gratuit. Pentru transportul unui singur buchet tariful va fi de 12 lei in orice zona a Bucurestului.

 

2. Cine suntem noi?

Activitatea de vanzare buchete a site-ului buchetulzilei.ro se desfasoara de societatea Apropo de Ecommerce SRL (denumita in cele ce urmeaza „Compania”) cu sediul in Bucuresti, Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENTEI, Nr. 319, OB. 209, PARTER, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J40/8632/2013, CUI RO31986675, capital social 45.000 lei si care poate fi contactata pe adresa de e-mail: contact@buchetulzilei.ro, telefon 0724 365 385. Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma „Buchetulzilei.ro”.

3. Functionarea

3.1 Cum devin membru Buchetulzilei.ro

Participarea ca membru la site-ul Buchetulzilei.ro este gratuita si este permisa oricarui cetatean. Daca nu ti-ai facut cont pe Buchetulzilei.ro si daca nu ti-ai validat adresa de e-mail nu vei putea comanda.

Iti poti face cont de pe aproape oricare pagina de pe site, completand datele personale si selectand preferintele legate de primirea alertelor prin Posta Electronica (e-mail).

In plus iti lasam posibilitatea – in cazul in care consideri ca e mai simplu sa te autentifici cu datele de la Facebook, sa te conectezi la contul tau de pe Buchetulzilei ro folosind aplicatia Buchetulzilei ro din Facebook connect, astfel incat noi nu vom sti niciodata care sunt datele de conectare la Facebook.

Discretionar si la alegerea noastra vom putea face facultativ confirmarea telefonica a diverselor date pe care ni le-ai furnizat, fie dupa ce ti-ai creat contul, fie dupa ce ai comandat. Ne rezervam dreptul de a termina imediat orice cont sau comanda in situatia in care vom sesiza orice discrepanta intre ceea ce declarati telefonic si oricare dintre datele furnizate pe site.

3.2 Cum comand pe Buchetulzilei ro

In fiecare zi oferim spre vanzare un numar limitat de buchete de flori, impreuna cu serviciile aferente livrarii comenzii, in limita stocului disponibil si in cadrul ofertei zilei. O oferta dureaza 24 de de ore, in intervalul orar de la ora 9:00 dimineata pana la ora 08:59 a urmatoarei zile calendaristice, timp in care un membru buchetulzilei.ro poate plasa una sau mai multe comenzi. Momentul incheierii contractului il constituie momentul primirii coletului ce este livrat de Partenerii logistici ai buchetulzilei.ro.

Pentru a comanda pe Buchetulzilei ro trebuie sa fii autentificat. In situatia in care apesi butonul de “COMANDA” de pe pagina de inceput a Buchetulzilei ro se va verifica daca esti autentificat si in caz pozitiv vei fi condus pe pagina destinata comenzii.

Pe pagina de comanda vei putea alege un numar de buchete aferente acelei comenzi. Oricare membru al Buchetulzilei.ro poate comanda, in cazul in care oferta mai este disponibila, cantitatea maxima pusa in vanzare pentru acel tip de buchete. Numarul maxim de buchete ce pot fi comandate depinde de dorinta fiecarui furnizor, ea fiind comunicata in pagina comenzii si putand fi atins dintr-una sau mai multe comenzi pe care membrul Buchetulzilei.ro le plaseaza in pagina de comanda.

In anumite situatii, e posibil sa primesti o bonificatie care iti va fi dedusa din pretul de livrare.

Pe pagina de comanda poti alege data la care doresti sa primesti coletul comandat. Aceasta data trebuie sa tina cont si de data si ora la care este efectiv lansata comanda, conditiile meteorologice, precum si adresa pe care ne-o oferi in formularul de comanda.

Putem suspenda temporar livrarea in cazul in care conditiile meteorologice ar duce la degradarea florilor. Doar in situatia in care ai achitat integral comanda iar conditiile meteorologice ar determina modificari ale integritatii buchetului, te vom contacta pentru a stabili o alta data de livrare sau pentru a anula comanda.

Poti comanda ca 1, 2 sau 3 buchete sa fie ambalate si trimise cadou, impreuna cu mesajul pe care ti-l personalizezi, la orice adresa din Bucuresti. Nu raspundem in nici un fel de continutul sau drepturile intelectuale continute in mesajul atasat buchetelor trimise cadou.

Poti factura comanda fie pe o persoana fizica, fie pe o persoana juridica. Este obligatia ta sa te asiguri ca persoana careia ii este facturata comanda are deplina capacitate si dreptul de a plati.

De asemenea trebuie sa completezi si o adresa de livrare unde va fi trimis buchetul. Asigura-te ca in ziua in care iti va fi livrat buchetul vei fi la adresa de livrare sau exista o persoana care sa-l preia.

In momentul in care comanzi iti este afisat in caseta intitulata “Comanda Ta” din partea dreapta a paginii de comanda totalul comenzii tale, ce contine in mod distinct pretul total al buchetelor comandate, si separat, pretul total de transport. Pretul total de transport se calculeaza in functie de zona in care se va livra buchetul, numarul de buchete, modalitate de plata, si modul de ambalare.

Pentru finalizarea comenzii trebuie sa accepti prezentele Termeni si Conditii.

3.3 Cum platesc comanda facuta pe Buchetulzilei.ro

Ca modalitati de plata acceptam plata prin card sau prin ordin de plata.

  1. Cu cardul de debit/credit. Platile sunt procesate de catre PayU in conditii de maxima securitate.
  2. Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar la ING Bank

    RO15INGB0001008208678910 ING Bank

    APROPO DE ECOMMERCE SRL, RO31986675, J40/8632/2013, Splaiul Independentei, Nr. 319, OB 209, PARTER, Sector 6, Bucuresti

Buchetulzilei ro nu va stoca niciodata datele cardului tau de credit. Toate cardurile de credit sunt procesate de partenerul nostru de plati PayU, care foloseste o tehnologie securizata, sigura, de ultima ora, pentru a se asigura ca datele cardului tau de credit nu vor fi compromise in niciun fel.

Pentru platile online, Buchetulzilei ro nu este responsabil pentru orice alt cost suplimentar suportat de Membrul Buchetulzilei ro, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.

Buchetulzilei.ro isi rezerva dreptul de a denunta unilateral comanda efectuata de un membru, dupa notificarea acestuia prealabila, fara a exista nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda daune-interese, in situatia:

Confirmarea comenzii de catre Buchetulzilei.ro, se realizeaza prin transmiterea unui e-mail ce contine AWB-ul pentru urmarirea livrarii comenzii. Comanda va aparea in pagina “Contul Meu” in sectiunea “Comenzile Mele” de pe site si prin posta electronica (e-mail).

Buchetulzilei.ro organizeaza pe site diverse actiuni de marketing si promovare ce se pot finaliza cu BONUS-uri primite de Membri, BONUS-uri ce pot fi utilizate exclusiv pe site-ul Buchetulzilei.ro. In functie de BONUS-ul primit, unui Membru Buchetulzilei.ro i se va solicita codul sau numeric personal (CNP-ul). Refuzul Membrului de a furniza CNP-ului duce la pierderea imediata a oricaror bonificatii sau premii oferite de catre site-ul Buchetulzilei.ro.

3.4 Cum imi livrati comanda facuta pe Buchetulzilei.ro

Pentru mai mult de 2 buchete livrate in Bucuresti costul transportului este Gratuit. Pentru transportul unui singur buchet tariful va fi de 12 lei in orice zona a Bucurestului.

Pe pagina de comanda poti alege data la care doresti sa primesti coletul comandat. Aceasta data trebuie sa tina cont si de data si ora la care este efectiv lansata comanda, conditiile meteorologice, precum si adresa pe care ne-o oferi in formularul de comanda.

Daca nu ai primit coletul, trimite-ne un e-mail la adresa contact@buchetulzilei.ro.

3.5 Care sunt conditiile de retur ale unei comenzi facute pe Buchetulzilei.ro

Conform legii, florile fac parte din categoria produselor care nu se pot returna.