Comenzile plasate pana in ora 13.00, de luni pana vineri, se livreaza in aceeasi zi!

Pentru a comanda pe Buchetulzilei.ro trebuie sa fii autentificat. Inscrierea ca membru pe site-ul Buchetulzilei.ro este gratuita si este permisa oricarei persoane fizice.

In situatia in care apesi butonul de “COMANDA” de pe pagina de inceput a Buchetulzilei.ro se va verifica daca esti autentificat si, in caz afirmativ, vei fi condus pe pagina destinata comenzii.

In fiecare zi oferim spre vanzare un numar limitat de buchete de flori, impreuna cu serviciile aferente livrarii comenzii, in limita stocului disponibil si in cadrul ofertei zilei. O oferta dureaza 24 de de ore, in intervalul orar de la ora 9:00 dimineata pana la ora 08:59 a urmatoarei zile calendaristice, timp in care un membru buchetulzilei.ro poate plasa una sau mai multe comenzi. Momentul incheierii contractului il constituie momentul primirii coletului ce este livrat de Partenerii logistici ai buchetulzilei.ro.

Pe pagina de comanda vei putea alege un numar de buchete aferente acelei comenzi. Oricare membru al Buchetulzilei.ro poate comanda, in cazul in care oferta mai este disponibila, cantitatea maxima pusa in vanzare.

In anumite situatii, e posibil sa primesti o bonificatie care iti va fi dedusa din pretul de livrare.

Pe pagina de comanda poti alege data la care doresti sa primesti coletul comandat. Aceasta data trebuie sa tina cont si de data si ora la care este efectiv lansata comanda, conditiile meteorologice, precum si adresa pe care ne-o oferi in formularul de comanda.

De asemenea, trebuie sa completezi si o adresa de livrare unde va fi trimis buchetul. Asigura-te ca in ziua in care iti va fi livrat coletul vei fi la adresa respectiva sau exista o persoana care sa-l preia.

In momentul in care comanzi, iti este afisat in caseta intitulata “Comanda Ta” din partea dreapta a paginii de comanda totalul comezii tale, ce contine in mod distinct pretul total al buchetelor comandate, si separat, pretul total de transport. Pretul total de transport se calculeaza in functie de zona in care se va livra buchetul, cantitatea, modalitatea de plata si modul de ambalare.